"Spanning is wie je
denkt te moeten zijn,
ontspanning is wie je bent."

~ Lao Tzu

Qigong online Nederlands

De zachte vloeiende bewegingen van Qigong maken het lichaam vrij en soepel, de geest naar binnen gecentreerd en stil, de stemming rustig en plezierig. Qigong is een oude Chinese oefenmethode om rust te verkrijgen, het lichaam vitaal te houden of om weer nieuwe vitaliteit te verwerven, mentale kracht te ontwikkelen en het lichaam te zuiveren.

In China wordt het al duizenden jaren door jong en oud toegepast als Qigong therapie! qigong wordt ook beoefend bij verschillende ziektepatronen, rouwverwerking en burnout. Ervaar wat Qigong voor jou kan betekenen tijdens een proefles, proeflessen kunnen  in overleg gevolgd worden.

” Qigong is niet iets wat ik doe, het is een manier van ZIJN waarbij het voor mij gaat om bewust en volledig aanwezig zijn, in verbinding met wat is, zonder weerstand.”

Jacqueline Wijnen

Hieronder een impressie van de lessen.

Lesrooster

Tussentijds instromen in de lessen is mogelijk!

Dinsdag:
Nederlandes tijd!
09:30 – 10:30
19:30 – 20:30

Dinsdag:
Portugese tijd!
08:30 – 9:30
18:30 – 19:30

Erkende BOCAM trainer Tai Chi & Qi Gong | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Gemiste lessen
Bij een gemiste les ontvang je een opname van de les via mail.

Locatie: Via Zoom

Tarieven

€ 10,00 per les voor één les per week (betaling per 10 lessen)

Annulering 1 week voor de 10 lessen aflopen.

Wil je deelnemen aan de online Qigong lessen of wil je meer informatie?
Bel of stuur me een WhatsApp bericht: +31 6 180 187 23 of  e-mail.

Individuele Qigong les/workshop online op aanvraag

Ik verzorg ook individuele Qigong lessen/workshops online via Zoom op aanvraag, ook bij eventuele lichamelijke/psychische klachten/ziektes. Samen kunnen we kijken hoe we deze les/workshop invulling kunnen geven.

Interesse in een individuele Qigong les/workshop, of wil je meer informatie?
Bel of stuur me een WhatsApp bericht: +31 6 180 187 23 of e-mail.

Warme groet,
Jacqueline Wijnen

 

 

Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig

Reviews about 'Qigong lessons'

 • “Ik was op slag verliefd op Qi Gong. Al na de eerste les kwam ik heel ontspannen en vredig thuis. Alles in mijn lichaam stroomde vrij en zacht. Ik sliep als een roos die nacht. En het geeft een heerlijke diepte aan mijn zitten meditatie.”

  Ingrid
 • “Op het moment dat je de ruimte binnenstapt, is de rust al voelbaar. Heerlijke oefeningen van een uur, vrijwel ononderbroken, met heerlijke rustige muziek op de achtergrond. Aan het einde van de les een korte meditatie cadeau terwijl Jacqueline muziek speelt. Ik geniet elke week van deze les!”

  Norie
 • “Op mijn werk werk ik veel met mijn hoofd. In de Qi Gong lessen van Jacqueline kom ik uit mijn hoofd en kom ik lekker in mijn lijf en kan ik de energie gaan voelen die vrijkomt door de oefeningen. Ik ben me meer bewust geworden van spanning en ontspanning in mijn lichaam en kan de energie steeds beter voelen stromen. Qi Gong is heerlijk rustgevend. Elke week een moment van genieten.”

  Eveline
 • “In de les weet Jacqueline met haar zeer gevarieerde keuze aan oefeningen elke keer weer een vertrouwde en plezierige sfeer te creëren, waarin je helemaal tot rust komt. Je leert je aandacht te richten, je bewust te worden van je lichaam, soepel bijna moeiteloos te bewegen en je levensenergie. Even weg uit de hectiek van de dag en thuiskomen bij jezelf.”

  Arjan
 • “Door de Qi Gong-lessen van Jacqueline heb ik geleerd goed tot mezelf te komen en door haar heb ik geleerd hoe ik Qi Gong in mijn leven kan integreren.”

  Esther
 • “Een groepsles Qi Gong bij Jacqueline werkt heel ontspannend op mij. De oefeningen zijn heel afwisselend, de les verveelt nooit en is voor ik het weet voorbij. Met mijn 70 voel ik me nog best fit en ik denk dat Qi Gong me helpt bij Dat.”

  Jacques de Bresser
Divider Prachtig Krachtig | Jacqueline Wijnen | Den Bosch ~ Prachtig Krachtig